Detacheren

Bij detacheren lenen wij werknemers aan u uit tegen een afgesproken tarief per uur. De werknemer wordt gedurende een vaste periode of gedurende de periode van een project bij u ingezet. De werknemer staat bij ons op de loonlijst. We verdiepen ons goed in de functie en in uw bedrijf, want we willen precies weten om welke expertise het gaat en wat voor medewerker het beste bij uw bedrijf past.  U als opdrachtgever loopt geen werkgeversrisico’s. Bij ziekte betalen wij bijvoorbeeld wel het salaris van de werknemer door, maar factureren u niet. Indien gewenst kan een werknemer na  een overeengekomen detacheringsperiode bij u in dienst treden.

 

Redenen voor detachering

 

 • Een verlengde proeftijd als voorloper op een arbeidsovereenkomst bij uw bedrijf
 • Speciale projecten
 • Tijdelijk extra expertise
 • Ziektevervanging
 • Zwangerschapsverlof
 • Extra ondersteuning tijdens drukte

 

Voordelen van detacheren

 

Wij bieden u kandidaten aan waar u vervolgens een sollicitatiegesprek mee heeft. Deze medewerkers hebben in veel gevallen al ervaring opgedaan in verschillende bedrijven. Het grootste voordeel van detacheren is dat u de mensen maar tijdelijk aan u bindt. Als de economie in elkaar zakt of u heeft financieel wat minder ruimte, dan hoeft u geen mensen te ontslaan. Ook is het goed voor uw bedrijf om regelmatig nieuwe mensen in uw onderneming te hebben. Zij komen weer met nieuwe ideeën en sporen de oude kern aan. Een mix van mensen die al langere tijd bij u werken en nieuwe mensen is ideaal.

Kenniswerkers

 

Wij zijn erkend referent voor kennismigranten. Hierdoor kunnen wij met een verkorte procedure bij de IND hoog opgeleid personeel uit het buitenland snel voorzien van de benodigde werkvergunning.

Wat zijn de kosten

Vraag een vrijblijvende offerte aan, u ontvangt binnen één werkdag een duidelijk voorstel

Direct een vacature

Meld uw vacature bij ons aan, dan gaan wij direct voor u aan het werk

Bel mij terug

  Uw naam

  E-mail

  Telefoon

  Wanneer bent u het beste bereikbaar?